Відкрився гіпермаркет «Там-Там»

Нарешті це сталося. 19 листопада у Луцьку відкрився перший у Західній Україні гіпермаркет “Там-Там” площею 9600 метрів квадратних. Стрічку на церемонії відкриття перерізали голова облдержадміністрації Володимир Бондар, голова облради Василь Дмитрук, луцький міський голова Антон Кривицький, народний депутат України Ігор Єремеєв, президент групи компаній “Континіум” Степан Івахів, голова спостережної ради СП “Волиньпак” Володимир Мікуліч.
Про те, що відкриття цього по-справжньому європейського торгового закладу мешканці обласного центру чекали з нетерпінням, свідчить кількість лучан, які прийшли на його відкриття. У перший день в гіпермаркеті побували понад 12 тисяч відвідувачів. Для них організатори підготували чимало сюрпризів. Покупці отримали можливість взяти участь у святковому розіграші дороговартісних призів від “Там-Таму”. Загалом перший день роботи гіпермаркета перетворився на справжнє свято. Протягом дванадцяти годин тривала розважальна програма для відвідувачів “Там-Таму”. Присутні  стали учасниками популярного конкурсу караоке, побачили  виступи “Театру на ходулях” зі Львова та команди КВК “Три товстуни” з Хмельницького. Прямо з неба з прапором гіпермаркета “Там-Там” лучан вітав дельтапланерист Володимир Марчук. Завершилося дійство концертом зірок естради, серед яких були квартет “Нота Нео”, гурт “Чорні черешні”, найкращий в Україні акапельний гурт “Пікардійська терція”. А справжнім подарунком став виступ переможниці фестивалю “Нова хвиля” у Юрмалі співачки Тіни Кароль.
Щодо самого гіпермаркета “Там-Там”, то, повірте, такого у нашому місті ще не було. На його полицях представлено понад 40 тисяч найменувань товару, дев’яносто відсотків з яких – вітчизняного товаровиробника. Тут ви знайдете що завгодно: кондитерські та хлібобулочні вироби, овочі та фрукти, бакалійні товари, свіже м’ясо, морепродукти та свіжу рибу (яку ви зможете вибрати у величезному акваріумі), ковбасні та м’ясні вироби, напої, заморожені продукти, молокопродукти тощо.  Є в “Там-Тамі” й власне виробництво: м’ясний, холодний і гарячий кулінарний цехи, кондитерська і пекарня. У гіпермаркеті будуть функціонувати 12 окремих магазинів, а також ресторан швидкої кухні “Брама”. 38 касових терміналів гіпермаркета розраховані на обслуговування понад 10 тисяч покупців на день. Ще одна деталь, яка додає зручності відвідувачам “Там-Таму” – наявність у гіпермаркеті дитячої кімнати. Доки ви будете робити необхідні покупки, ваша дитина безтурботно гратиметься у спеціально обладнаному приміщенні.
Дуже радо сприйняла відкриття гіпермаркету міська влада. Адже тут створено понад 500 робочих місць. Ще майже 250 людей займатимуться життєзабезпеченням торгового закладу. В облаштування проспекту Соборності, на якому розташувався найбільший магазин Західної України, вкладено понад п’ять мільйонів гривень.
Корпорація ПАККО та “Західна нафтова група” планують у 2006 році відкрити ще один “Там-Там”. А у 2007-му мережа гіпермаркетів збільшиться ще на п’ять торгових закладів.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>