«Закарпаття» розгромило волинську молодь

Луцька “Волинь” проводить тренувальний збір у Трускавці. На збір лучани відбули майже у повному складі. Щоправда, другий голкіпер команди Віталій Неділько поїхати до Трускавця не зміг. У ніч перед від’їздом йому видалили апендикс.
В окремій групі на зборах тренуються Папа Гуйе і Роман Максимюк. Роман отримав мікротравму на тренуванні. А от Папа обстежують лікарі. Сенегалець скаржиться на біль в животі.
Серед приємних подій варто відзначити те, що разом з командою почав нарешті тренуватися і Ярослав Хома, який вже давно підписав контракт з “Волинню”, але пропустив через травму перше коло. Також у Трускавець поїхав й потенційний новачок клубу – бразилець Рікардо Мачадо де Олівейра, який раніше грав в чемпіонаті Сальвадору.
“Волинь” зіграла контрольний матч з ужгородським “Закарпаттям”. Отож, вперше у протистоянні зійшлися Віталій Кварцяний та колишній старший тренер лучан Петро Кушлик, який нині працює на посаді головного тренера ужгородців. Петро Кушлик по-особливому налаштував своїх нинішніх підопічних на двобій зі своєю колишньою командою. Ужгородці діяли на полі з величезною самовіддачею і неабияким бажанням. Віталій Кварцяний натомість вирішив у цій грі випробувати найближчий резерв. На поле виходили й зовсім молоді футболісти: воротар Олександр Вільчинський (1987 р. н.), захисники Тимур Романець (1990 р.н.) і Павло Рибковський (1989р.н.).
“Закарпаття” здобуло перемогу з рахунком 5:1. Єдиним голом за “Волинь” відзначився Майкл Чіді. А найбільшим невдахою матчу став сербський  легіонер лучан Марко Девіч, який двічі протягом гри не реалізував пенальті. Віталій Кварцяний трагедії з поразки не робив, а одразу після гри відбулися загальнокомандні збори.
“Волинь” залишиться у Трускавці до 16-го листопада і проведе ще один поєдинок із “Закарпаттям”, тільки тепер основним складом. 17-го листопада наші футболісти вирушать у Донецьк на матч 16-го туру з “Шахтарем”.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>