Вкрали державні акції

Державний пакет акцій ковельського заводу з виробництва сільськогосподарської техніки “Ковельсільмаш” вкрадено. Про це на прес-конференції розповів голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар. Зокрема, Володимир Налькович повідомив, що кілька років тому 25-відсотковий пакет акції “Ковельсільмашу” був переданий комерційній структурі в управління. Згодом він несподівано зник з поля зору держави, а потім так само несподівано “виринув” в офшорі аж на Віргінських островах. Внаслідок таких операцій акції ковельського підприємства опинилися у власності приватної структури.
За інформацією з Фонду держмайна, ніякого відкритого конкурсу з продажу державної частки “Ковельсільмашу” не було, отже, його просто викрали. Тому для з’ясування усіх подробиць “прихватизації” підприємства залучені правоохоронні органи. 25-відсотковий пакет акцій “Ковельсільмашу” буде повернено державі.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>